Højt på strå!

Sommer hos Sophia

Sophias værelse står over for en “make-over” og jeg arbejder på det nye look, jeg kan næsten ikke vente med at se resultatet ”in real life” og glæder mig til at vise det frem. I får mig lært at kende før eller siden, men som en start på denne blog kan jeg tilføje, at min yndlingsfarve er lyseblå.
Intet som denne farve får mit hjerte til at hoppe en ekstra gang. -ALT er pænt når det er lyseblåt, sådan har jeg det bare og jeg kan ikke dy mig for at indrette hendes værelse i toner af blå.
For ikke at gøre det for drenget, er tanken at sammensætte værelset med små blomstret Liberty Of London, dyreprint og gyldne detaljer som giver værelset, det smukkeste sommerlige udtryk.

Sommer hos Sophia Liberty of London tekstiler fra: http://www.liberty.co.uk/fcp/product/Liberty//Tatum-K-Tana-Lawn-Cotton-/110714  Lamp fra IKEA: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20231311   Slagbænkt fra Oliver Furniture: http://shop.oliverfurniture.dk/da/moebler-til-boern/baenke-boern.html  Groovy Magnets tapet fra:  http://www.karrusella.dk/vaerelset/tapet/4321/groovy-magnets-tapet-hare Heico svampe lampe fra: http://www.lirumlarumleg.dk/collections/lamper-og-lyskaeder/products/svampelampe-lille-paddehat-guld,  Stribet sengesæt fra: http://jysk.dk/sovevaerelse/sengesaet/satin/gold/sengesaet-exl-redgreen-lysebla.

Liberty of London tekstiler fra: www.liberty.co.uk
Lamp fra: www.ikea.dk
Slagnænk fra: www.oliverfurniture.dk
Groovy Magnets tapet fra: www.karrusella.dk
Heico svampe lampe fra: www.lirumlarumleg.dk
Sengesæt fra: www.jysk.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Højt på strå!